lördag, december 24, 2011

God jul

Jag vill önska alla en riktig riktig god jul! Hoppas att ni får en skönledighet med mycket glädje och kärlek.


6 kommentarer:

 1. God Jul! Jag har sparat undan flera av dina recept på bloggen som låter goda. Har inte hunnit prova dom än, men det kommer.

  SvaraRadera
 2. Vad roligt Camilla att du har sparat undan några recept. Det gjorde mig jätte glad att höra. Hoppas att du kommer att gilla smaken. Berätta gärna vad du tycker när du provat. God jul och många hälsningar. Aseel

  SvaraRadera
 3. Kan du snälla göra tebsi, fassolie, okra-gryta (glömt va den heter nu), briani med köttbullar, kyckling mandel och russin. Min man älskar det men kan inte laga det. Är iranier. Hihi. Men du en annan sak. Grym blogg. Får galet mycket insperation:)

  SvaraRadera
 4. tjena! till och börja med så har du en fin&bra blogg. fortsätt gärna med dina irakiska recept. hoppas du kmr långt med bloggen..

  jag undrar om du kan lägga ut några recept på shekh mahshi, irakisk tashrib och semach (fisk) mazgouf fast som är lite sur. jag vet inte hur man lagar dom o jag vill gärna överraska henne en gång, please!:)

  hoppas du har haft en underbar jul och gott nytt år i förskott:))

  SvaraRadera
 5. hej.
  jag undrar om du kan lägga ut några recept på flera irakiska efterätter/förrätter. skulle vara jättetacksam om du gjorde det!
  BTW SJUKKKT BRA BLOGG

  SvaraRadera
 6. Hej på er alla,
  Vad glad jag blir av att ni gillar bloggen. Kul att ni har hittat den och är intresserade av recepten. Jag lovar att jag kommer framöver att lägga in de recept ni efterfrågar så håll utkik bara. Om ni vill säkerställa att ni inte missar något inlägg så kan ni följa bloggen genom att t.ex. ange e-mail adress.
  Gott nytt år på er alla
  Aseel

  Ps. Biriani med köttbullar finns redan, kolla inlägget den 20e dec Ds.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.