fredag, april 27, 2012

Hembakat

Jag kan inte låta bli att berätta att en 6-sidig artikel om irakisk bak kommer i nästa nummer av tidningen Hembakat. I artikellen finns det 7 recept. Tidningen kommer i butikerna den 30e april.





12 kommentarer:

  1. DEN ska jag köpa. Tack för heads up!

    SvaraRadera
  2. Hej läste just om din blogg och blev intresserad, både spännande mat och insikten att vi är kollegor :-) jobbar också som konsultenhetschef på Combitech men i Jönköping. Kommer att följa din blogg och testa din mat och dina bakverk, så får vi ses om träffas nån gång, du kanske kommer till Västerås på KEC träff?
    Ingegerd.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt att du hittat bloggen och att du tycker att den är spännande. Kul att vi jobbar på samma företag. Hur hittade du den? Jag kommer inte tyvärr på träffen :( Hör av dig om du kommer till Linköping någon gång :)

      Radera
    2. Jag läste reportaget i tidningen och blev nyfiken på bloggen. Skulle vara kul om vi stöter på varandra nån gång i Linköping eller kanske Jönköping. Hoppas du har en skön sommar. Ingegerd

      Radera
    3. Hej Ingegerd,
      Hoppas att du har en skön sommar du också, ursäkta sena svaret men har varit ledig ett tag :)
      Vad roligt att du läste artikellen, hör gärna av dig när du kommer till Linköping, jag är inte alls i Jönköping men jag hör av mig om jag åker dit så kan vi ta en lunch eller fika ihop :)
      Hälsningar
      Aseel

      Radera
  3. Salam, vilken fin blogg du har! Jag har hittat många spännande recept hos dig och tänker överraska min sambo som är från Irak med att laga några av dina recept. Jag lagar en del Irakisk mat men är på jakt efter fler recept och det hittade jag hos dig. Nu ska jag prova Tulle och färsfylld potatis.Tack! // Katarina Göteborg

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Katarina,
      Vad roligt att du har hittat min blogg. Jag blir nyfiken på din blogg så nu ska jag kika på den :)
      Med sol från Linköping
      Aseel

      Radera
  4. Hej! Jag hittade hit via tidningen, och ser fram emot att få läsa mycket. Jättefin blogg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Anne,
      Vad roligt att du har hittat hit och att du gillar bloggen. Välkommen :)
      Med värme
      Aseel

      Radera
  5. Ville också kolla in din blogg efter att ha läst om dig i Hembakat. Lagar mycket mat från olika världsdelar så skall bli roligt att testa några av dina recept. Lycka till med kokboken tycker verkligen det vore roligt att det kom ut något med irakiskmat. Vi har så många menniskor i sverige från olika världsdelar och det är på tiden att det speglade sig mer i maten man lagar hemma till vardags. Lyckönskningar Annika

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hejsan Annika,
      Kul att du är intresserad av mat från olika världsdelar. Hoppas att du kommer att gilla maträtterna som du kommer att laga. Du får gärna berätta vad du tycker när du lagar maten. Jag är nyfiken ;)
      Med värme
      Aseel

      Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.