måndag, februari 06, 2012

Inlagda grönsaker - Torshi - dag 2-5


Igår började vi med första steget för att göra Torshi, inlagda grönsaker. Torshi serveras som tilltugg eller tillbehör till de flesta maträtter. Vid servering, lägg upp endast grönsakerna.

Gör så här:
Idag ska vi fortsätta med de saltade grönsakerna som vi fixade i ordning igår. Lägg grönsakerna i en burk med lock och pressa ner grönsakerna så de packas ordentligt. Blanda curryn, chilipeppar, gurkmejan och vinäger. Häll blandningen på grönsakerna. Sätt på locket och låt stå i rumstemperatur i 4 dagar. Vi hörs igen på fredag om just de här grönsakerna.

4 kommentarer:

  1. åh, detta måste jag följa och dessutom prova!!!

    SvaraRadera
  2. Torshi är så gott! Tack för receptet!!
    Har du recept på Lobia? :-)
    Mvh, Caroline

    SvaraRadera
  3. Varsågod Caroline,
    Jag har recept på Lobia, det kan jag lägga upp under helgen ;)
    Hälsningar
    Aseel

    SvaraRadera
  4. Tack så mycket Aseel. :-)
    /Caroline

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.