Igår började vi med första steget för att göra Torshi, inlagda grönsaker. Torshi serveras som tilltugg eller tillbehör till de
flesta maträtter. Vid servering, lägg upp endast grönsakerna.
Gör så här:
Idag ska vi fortsätta med de saltade grönsakerna som vi fixade i ordning igår. Lägg grönsakerna i en burk med lock och pressa ner
grönsakerna så de packas ordentligt. Blanda curryn, chilipeppar, gurkmejan och vinäger. Häll
blandningen på grönsakerna. Sätt på locket och låt stå i rumstemperatur i 4
dagar. Vi hörs igen på fredag om just de här grönsakerna.
åh, detta måste jag följa och dessutom prova!!!
SvaraRaderaTorshi är så gott! Tack för receptet!!
SvaraRaderaHar du recept på Lobia? :-)
Mvh, Caroline
Varsågod Caroline,
SvaraRaderaJag har recept på Lobia, det kan jag lägga upp under helgen ;)
Hälsningar
Aseel
Tack så mycket Aseel. :-)
SvaraRadera/Caroline